23/3 Motiverande ledarskap -SWEA Professional Oslo 

2017-03-23

Anna Pia Hellstedt får deltagarna att reflerktera

Varför valde du att komma hit i kväll?

Med de orden inledde Anna Pia Hellstedt sitt föredrag för Swea Professional Oslo . Vi var tolv förväntansfulla Sweor som hade samlats denna tisdagskväll i mitten av mars för att höra Anna Pia från Interaction Consulting Group (och nybliven Swea Professional-medlem) prata om ”Motiverande ledarskap”. Svaren på frågan spände mellan att lära sig något nytt, bli en bättre ledare, att få några timmars egentid till att kunna prata svenska obehindrat. 

Under dryga två timmar förklarade Anna Pia grunderna om vad som motiverar och demotiverar oss, vad som skapar helhjärtat respektive halvhjärtat engagemang. Hon tog oss även genom en runda med de 8 grundstegen till inre motivation och hur man kan använda det för att motivera sig själv och hjälpa andra att hitta sin motivation. Det blev en kväll med många tankeväckare och flitigt delande av erfarenheter. 

SWEA Professional Oslos ledare Kari Styren avslutade kvällen med att tack Anna Pia med en blomma. Hon berättade även att gruppen numera har 60 medlemmar och fler är självklart välkomna!

Text och bild: Maria Olsson