SWEA Oslo

SWEA Oslo Stick- och Hantverksgrupp

yarn-1303090

Kontaktperson Lena Östling

“SWEA Oslo Stick- och Hantverksgrupp” möttes första gången hemma hos Lena Östling tisdagen den 3 maj 2016. Det blev en vällyckad och produktiv kväll. Lena blev färdig med bakstycket på sin ”Skappeltröja” som hon har stickat på i två år. Vi är några glada amatörer som gillar att handarbeta och tanken med den nya gruppen ”SWEA Oslo Stick- och Hantverksgrupp” är att mötas en gång i månaden och rullera på var vi ska vara på samma sätt som bokklubbarna gör. Det är helt informellt och det viktigaste är att du tycker det är kul att handarbeta. Kanske vi kan inspirera varandra att bli färdiga med påbörjade handarbetsprojekt eller lära oss mer tillsammans!

Vill du vara med så skicka ett mail till lena(Replace this parenthesis with the @ sign)cuecom.no eller sms till 97160093.

Välkommen!

Höstens sista stick-och hantverksträff 22/11

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 22-11-2017
17:00 – 20:00

Plats
Sonja Nilsen


Vi bjuder in till årets sista träff onsdag 22/11 kl 17 och är välkomna hem till Sonja Nilsen, Nedre Skøyen vei 16. Hit går buss 20 och 31 och spårvagn 13.

Anmälan senast 17/11 till Lena så att vi har något att äta till alla.

Den som vill ha vin betalar 50 kr.

Kontakt: Lena Östling, lenamostling@gmail.com

SWEA Stick-och Hantverk 13/9

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum: 13-09-2017
18:00 – 20:00


Dags att vässa stickor och nålar, för nu är det träff med SWEA Oslo Stick och Hantverk igen!

SWEA Stick och Hantverk 9 februari

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 09-02-2017
17:00 – 20:00

Plats
Svenska Ambassadens Residens OsloHjärta_på_is_1

SWEA Oslo Stick- och Hantverksgrupp välkomnar ytterligare tre nya medlemmar, Monika Wernhoff, Katarina Trolle Offergaard samt vår egen ordförande Katarina Silfverskiöld! Nästa gång bjuder Monika Wernhoff in till träff torsdag den 9 februari kl. 17.00 i sin ateljé i Residenset. Här får vi se 1-2 små snabba exempel på tovning varefter vi fortsätter med våra olika projekt om tiden tillåter.

Vill du vara med så skicka ett mail till lena@cuecom.no eller sms till 97 16 00 93 snarast möjligt då antalet platser är begränsat. Kan du inte så vill jag gärna få ett besked ändå så fort som möjligt.

Det blir servering av något gott även denna gång!

Välkommen!

 

SWEA Oslo Stick- och Hantverks-grupp! Bli med!

yarn-1303090

SWEA Oslo Stick- och Hantverksgrupp

Jippi, nu är vi igång! Bli med du också!

SAMSUNG CSC

”SWEA Oslo Stick- och Hantverksgrupp” möttes första gången hemma hos Lena Östling tisdagen den 3 maj. Det blev en vällyckad och produktiv kväll.

Lena blev färdig med bakstycket på sin ”Skappeltröja” som hon har stickat på i två år. Vi är några glada amatörer som gillar att sticka, brodera, virka, laga smycken osv. och tanken med den nya gruppen ”SWEA Oslo Stick- och Hantverksgrupp” är att mötas en gång i månaden och rullera på var vi ska vara på samma sätt som bokklubbarna gör. Det är helt informellt och det viktigaste är att du tycker det är kul att handarbeta. Kanske vi kan inspirera varandra att bli färdiga med påbörjade handarbetsprojekt eller lära oss mer tillsammans!

Lenas mål är till att börja med att bli färdig med sin “Skappeltröja” och hon är en god bit på väg efter den första träffen.

Vill du vara med så skicka ett mail till lena(Replace this parenthesis with the @ sign)cuecom.no eller sms till 97160093.

Alla är välkomna!