SWEA Oslo

Ordföranden har ordet

Oslo, maj 2016

Hej alla medlemmar!

Nu har vi i SWEA Oslo fått nya medlemsförmåner, både lokala och via SWEA International. De via SWEA Int´l kan ni läsa mer om på https://swea.org/medlem/formaner/ men jag kan nämna att några av dem kan vara speciellt intressanta för er med små och/eller stora barn samt för er med lite äldre släktingar som bor kvar i Sverige.

Här i Oslo har vi nu fått fyra nya erbjudanden av helt olika slag:

Det första är från vår medlem Karin Engström som har Fairytale, den härliga modeaffären som ligger vid Ullevålstadion. Hon ger oss Sweor 15% på det vi köper hos henne under 2016.

Nästa kommer från Alexandra Atterbrand som hade en mycket uppskattade programpunkt i januari i år, om medicinsk yoga. Hon ger nu alla Sweor rabatt på timmar med olika typer av yoga. Hon erbjuder också en provtimme på Mediyoga mot stress, Hormonyoga för kvinnor, Mediyoga för sterkare rygg och Mediyoga 1.

Sen har vi StrikkeLilly, som säljer garn mm och håller till i Gjøvikgt. 1. Där får vi Sweor 10% rabatt på det vi köper. Se mer om StrikkeLilly här: http://www.strikkelilly.no

Det sista nya förmånen för denna gången är från Swean och Kiropraktorn Ann-Marie Hanssen, kanske bättre känd som Ammi för en del av er. Hon ger oss 100:- rabatt per behandling. Ammi är utbildad i Sverige (1996) och har 30 minuters behandlingar. Hon jobbar mycket med förebyggande behandling med speciell inriktning på kvinnor. Hon är utbildad i LOTORPSMETODEN, andningsterapi för livet, passar bl a vid astma/hosta/bihålor/ huvudvärk samt «Spiralstabilisering» som förebygger och behandlar rygg, nacke, axel, höft, knä och fotbesvär. Mental & Fysisk Träning ligger henne också varmt om hjärtat.

Hon tar emot hemma på Jar, på Sagene och åker hem till er om ni är en grupp som vill ha behandling. Ammi jobbar också i Sverige efter avtal. Ammi kan ni nå på telefon: 413 30 410 eller mail: kiropraktor.amh(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Katarina Silfverskiöld, Ordförande SWEA Oslo

Mycket information på en gång men ni behöver inte stressa med att skriva ut detta, ni hittar all info på vår hemsida swea.no om några dagar.

Vi hoppas ni får nytta av de nya medlemsförmånerna och om ni har tips på fler kul saker som vi kan erbjuda våra medlemmar, får ni gärna höra av er till oslo(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

Hälsningar,
Katarina
Ordf. SWEA Oslo