SWEA Oslo

Än en gång däran, systrar!

2017-04-23

Så var den där igen i mailboxen. Den lågmälda invitationen från ”Oslo invit” som inte på något sätt avslöjar vad det är för något.

Man öppnar lite undrande (kan det vara reklam från något eventbolag?), men så lyser det emot en igen – det svenska sigillet i guld överst på ett kortfattat men väl så informativt brev

Mingelinbjudan

Det är återigen dags för efterlängtad Sweaträff på svenska ambassadens residens, den här gången som ett mingel! Vi som var där på sommarfest förra året minns en ljum kväll i slutet av maj med vimlande festklädda Sweor med humöret på topp. Vi minns fascinationen över att vi satt ute till klockan tio på kvällen med bara sommarklänningen på – och det var fortfarande varmt!

ambassadens residens

Svenska ambassadens residens i Oslo. Foto: Swedenabroad.com

Vädrets makter går sina egna vägar som de brukar, men det råder ingen tvekan om att det oavsett vad Pohlman säger väntar en fantastisk kväll om hörnet. Till dig som inte varit med tidigare och kanske tänker ”äsch nä DIT vågar inte lilla jag gå, och inte känner jag någon heller” vill jag bara säga kom kom kom!! Ta chansen att träffa vårt trevliga ambassadörspar, se en av de vackraste villorna på Frogner som ligger som en oas mitt bland de vackra husen runt omkring, och inte minst ta chansen att ha en avslappnad och social kväll tillsammans med andra Sweor och lär känna ett bra gäng som har kul tillsammans!

Sommarmiddag 2016

En smygtitt på residenset och minglande Sweor från ett avlägset hörn i trädgården. Foto: Pernilla Edlund

Och för oss vanliga dödliga som inte får inbjudningar till det officiella Sverige så ofta är det ju ett fint tillfälle att komma närmare de högsta representanterna för det egna landet, så det gäller att passa på – vem vet när det blir nästa gång?

Så ta och ta en extra titt i din mailbox och se om du inte har en liten hälsning från Oslo Invit. Har du betalt medlemsavgiften bör du ha fått inbjudan (ta kontakt med sweaoslomedlem(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com annars). Har du inte betalt medlemsavgiften ännu så misströsta ej, skynda dig och betala in så kan du fortfarande vara med på minglet!

Kom ihåg att meddela avsändaren både om du kommer eller ej.

Vi ses!

Text: Pernilla Edlund