SWEA Oslo

Brukar du tippa?

2017-04-02

Penger red Är du en av de som hoppas på storvinsten varje vecka, eller en som sitter och tycker det är lite kul att kryssa för – ibland blir det ju några kronor ändå och det är otroligt  spännande, eller är du den som stödjer en förening eller organisation som du tycker gör något bra? Kanske en kombination av flera?

Vilket det än är så finns det ju möjlighet att stödja en förening med den så kallade Grasrotsandelen, och SWEA Oslo är självklart med på det tåget.

Pengarna som kommer in via grasrotandelen bidrar till att öka på ett stipendium som delas ut årligen, och som alla som engagerar sig aktivt och arbetar med SWEA Oslo kan söka. Stipendiet är ett bidrag för att lära sig mer om SWEA och besöka SWEAs VärldsMöte, VM, som i år går av stapeln i Perth i västra Australien.

Det är för närvarande 20 personer som tycker att kombinationen SWEA och att tippa är gyllene, och om du vill sälla dig till den skaran, gå in på Norsk Tipping, hitta Grasrotandel i menyn uppe till vänster, lägg in SWEA Oslos organisationsnummer 985 549 257 och tryck Sök.

Eller ta den enkla vägen och följ den här länken.


 

, , ,