SWEA Oslo

Äntligen höst!

Sommaren 2020 kommer vi att komma ihåg i lång tid framöver!

Den har nog varit speciell för de flesta. För många frustrerande, för andra en chans att se och upptäcka något annat än det man egentligen hade planerat på sin semester. De norska fjällen har i alla fall blivit mycket besökt, speciellt de mest kända platserna. Jag har hört om parkeringskaos för besökande till populära fjälltoppar och vandringsleder, och att folk går i kö på stigarna. Hotell som skulle varit besökt av utländska turister har istället haft norrmänn som gäster. Helt klart en annorlunda sommar.

 

 

Nu ser vi framåt och satsar på att ordningen blir återställd så fort som möjligt. Men inte för fort! Det har ju visat sig att gå för fort fram, inte funkar så bra. Smittan har ökat i Norge efter folk har rest på semester till «gröna» länder. Folk generellt har också vant sig vid corona och man slappnar av med tanke på att skydda sig. Jag märker att jag glömmer mig lite nu på senare tid. Men jag blir påmind när jag ser munnskydd och antibac radat upp i bilen och hemma på hallbordet.

 

SWEA’s program för första delen av hösten har kommit, och den är ju präglad av corona. Det är några mysiga middagar och mingel spikat så hoppas vi på flera möjligheter längre fram. Vi kryssar fingrarna för att vi får mötas på julbordet!

 

Varma hälsningar!

Malin Sundborn