SWEA Oslo

Länkar i Norge

Sveriges Ambassaden i Oslo
Nobels gate, 16, 0244 Oslo
Telefon +47 24 11 42 00

 

Svenska Margaretakyrkan
I våra gudstjänster, samlingar för unga och äldre, musik- och kulturprogram hoppas vi att tillsammans få utgöra en levande svensk församling med lite norsk “krydda” i detta nära utland.

 

Föreningen Norden
Foreningen Norden arbeider for å styrke det nordiske samarbeidet, for åpne grenser i Norden og for å videreutvikle det nordiske kulturfellesskapet.

 

 

Svenska föreningen Oslo
Här kan du få värdefulla tips/hjälp om jobb, skattekort mm och om du är mellan 19 – 27 år kan du bo i föreningens kollektiv.

 

Svenskar i Världen
SVIV är utlandssvenskarnas främsta lobbygrupp. Vi har en unik roll i hemlandet som representant för de 400 000 svenskarna i utlandet. Vi bevakar dina intressen och kämpar för dina rättigheter!

 

Exportrådet
Exportrådet i Norge hjälper svenska företag som vill etablera sig – eller växa – på den norska marknaden. Vi har funnits på plats sedan 1975 och har vårt kontor i Oslo. Kontoret består av åtta medarbetare med olika bakgrunder och branscherfarenheter. Vår lokala närvaro ger oss en unik kunskap om marknaden: vi kan språket och affärskulturen, vi har väl utvecklade nätverk, erfarenhet och detaljerad lokalkunskap.

 

Voksenåsen
Voksenåsen er Norges nasjonalgave til Sverige som takk for hjelpen under og i de første krigsårene etter 2. Verdenskrig. Voksenåsen er hotellet på toppen av Oslo och här kan du även arrangera konferanser.

Norsk – Svensk Forening
Norsk – Svensk Forening Oslo är en intresseförening, politiskt och religiöst obunden, ett nätverk med i underkant av 400 medlemmar i Oslo med omnejd. Tillsammans har föreningarna i Oslo, Bergen och Stockholm ca 700 medlemmar.