SWEA Oslo

SWEA Oslos produkter

SWEAs Sångbok

Vi svenskar sjunger. Vi sjunger i duschen, vi sjunger i kör och sist men inte minst sjunger vi till maten.

Så varför en SWEA-sångbok? Jo, vi märkte efter några år utomlands att texterna började blekna i minnet och att flera hade sin egen version av olika sånger. Så för att kunna sjunga gemensamt på våra träffar har vi nu satt ihop SWEAs sångbok. Våra middagar har nåt oanade höjder med hjälp av sångerna och nya vänner har funnit varandra i sångens anda.
Och inte minst har nya medlemmar snabbare kommit in i vår gemenskap! Vi har provsjungit den här i SWEA Oslo i många år (vi har haft flera exemplar till utlån under träffarna) och vi hoppas ni får lika stort nöje av den som vi haft!

Förutom snapsvisor har vi i Sverige en betydande sångskatt som omfattar allt från Carl Michael Bellman till Evert Taube. Vi har försökt att samla lite av allt; ett smörgåsbord av visor och sånger som kan sjungas vid mer eller mindre högtidliga tillfällen och vid årets alla tidspunkter. Och naturligtvis vår egen SWEA-sång!

Som man kan sjunga när och var man vill.
Välbekommen och SKÅL!

Storlek och utseende A-6, 14,8 *10,5 * 0,6 cm, och passar handväskan eller innerfickan. Mjuka, glatta pärmar som tål en kräftskiva. Gul med SWEA-logo. Storlek på sångerna är font 12, stil Arial, som de flesta kan läsa i vanligt lampljus.
Pris € 5 /st Ev. porto- och bankkostnader tillkommer.
Leveranstid Normalt i lager
Beställes genom sweaosloprodukt(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Namnskylt

Foto: SWEA Malaga

En praktisk namnskylt med magnet på baksidan som inte förstör kläderna med nålar som sliter.

Detta är inte en SWEA Oslo-produkt, men kan beställas genom sweaosloprodukt(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

 

SWEA-nål

Foto: SWEA Orange County

Nålen är 1×2 cm och visar de tre gyllene kronorna på blå botten.

Den kostar NOK 80. Detta är inte en SWEA Oslo-produkt, men kan beställas genom sweaosloprodukt(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com