SWEA Oslo

Välkommen till SWEA Oslo

SWEA Oslo är en av 75 avdelningar i SWEA International, som är ett nätverk av svensktalande kvinnor runt om i världen.

I Oslo är vi ca 150 Sweor som träffas vid olika aktiviteter under året. Vi har arrangemang som speglar våra svenska traditioner som tex Valborg och en glad kräftskiva. Vi träffas till sommarfest och vi delar ärtsoppa med varm punsch under hösten. Och vi avslutar mycket gärna året med ett stort äkta svenskt julbord.

Dessemellan går vi på teater, konserter, utställningar eller bio tillsammans. Eller träffas till vinprovning, vin- eller öltåg, teceremoni eller Afternoon tea i stan. Eller gör något annat tillsammans som någon av oss spontant har lust att dela med gemenskapen. Det kan vara en promenad, en skidtur eller bootcamp ute i friska luften…

Den sista måndagen i månaden förutom juni, juli och december träffas vi på eftermiddagen till mingel/AW i Vinterhaven på Hotel Bristol, centralt i Oslo. Minglet är öppet för alla som har lust att bekanta sig med SWEA Oslo – träffa några av oss som är medlemmar och känna sig för i vår gemenskap.

Se programmet i kalendern här på webbsidan.

Bland våra medlemmar så odlas intressen och nya möjligheter också i grupper. Vi har en samtalsgrupp, en stick- och hantverksgrupp, en golfgrupp, en bridgegrupp och en litteraturgrupp och vi har en lokal grupp för Sweor bosatta i Telemark.

Inom SWEA Oslo har vi också en SWEA Professional-grupp. En mötesplats och ett nätverk för oss som har särskilt intresse för personlig utveckling, kompetens- och affärsutveckling.

Genom att vara medlem i SWEA Oslo så har du ett nätverk av 7500 svensktalande kvinnor i hela världen. Men det viktigaste är att du får gemenskapen bland Sweor i Oslo.

SWEA Oslo är aktiv på Facebook och Instagram. Medlemmar kommunicerar med varandra i medlemsgruppen eller i de olika intressegrupperna.

SWEA Oslo samarbetar med:

SWEA Oslo deltar på Svenska Ambassadens främjarmöten.

Om du vill veta mer om SWEA Oslo, så ta kontakt med vår medlemsansvariga. Hon har e-post: sweaoslomedlem(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Välkommen!
önskar
SWEA Oslo styrelse