SWEA Oslo

Gå med oss!

Public domain via Pixabay

Måndag den 29:e mars startar vi en aktivitet som kan hjälpa oss alla upp ur soffan och att gå några flera steg än vi annars hade gjort. Häng med och gå sommaren till mötes i fin form och med friskt humör.

Alla kan behöva uppmuntran
Vi håller i gång i sex veckor. Du kan vinna priser! Varje vecka delar vi ut ett uppmuntringspris, för i vår tävling blir det inte bara ”hurtbullarna” som kommer att premieras.

När vi avslutar aktiviteten den 9 maj, ser vi fram emot att få dela ut ett välförtjänt pris till den som gått flest steg och vunnit tävlingen. Men misströsta inte, vi kommer att lotta ut flera priser, med chans för alla att vinna, inte bara den som gått flest steg!

Hur räknar jag stegen
Du kan använda din mobil eller annan stegräknare för att vara med i stegräknarutmaningen.

Public domain via Pixabay

Kan vi komma ända till Paris?
Hur långt kan våra gemensamma steg ta oss från Oslo? Första delmålet  är att vi tillsammans klarar att gå till Köpenhamn. Dit är det 760 000 steg.

Delmål Köpenhamn / Google Maps

Men vi ska gå mycket längre än det. Följ med på vår karta, den uppdateras varje vecka med våra resultat. Alla våra steg tillsammans blir viktiga!

Enkelt att delta – enkelt att anmäla sig
Det första du ska göra är att anmäla dig före den 29 mars, genom att sända en epost till sweaosloprogramgrupp(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com med ditt namn, så registrerar vi dig som deltagare i tävlingen.

Kanske du vill vara med utan att bli jämförd med andra och bara bidra till det gemensamma målet. Det är inget problem, bara ge besked när du anmäler dig.

Steg blir poäng
Alla dina steg ska räknas om till poäng, där 1 000 steg = 1 poäng. Det är poängsumman som gäller. Ju fler poäng, desto större chans att vinna. Går du tex 27 000 steg en vecka, så blir det 27 poäng att registrera för den veckan.

Annan aktivitet räknas också
Gör du andra aktiviteter kan du omvandla dom till steg för att kunna summera all rörlig aktivitet den gångna veckan.

Omvandlingstabell
Använd omvandlingstabellen nedan för att «lägga till steg».
Motionerar du på något annat sätt, som inte finns med i tabellen, så använder du den aktivitet nedan som liknar mest.

Varje söndag hör du av dig
Du håller själv ordning på hur många steg du gått under veckan. Varje söndag räknar du om dina steg till poäng och skickar in din poängsumma via formuläret som kommer längst ner på den här sidan eller via epost till sweaosloprogramgrupp(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. Du kan också skriva din poängsumma i ett inlägg i vår medlemsgrupp på Facebook. I så fall kan du ju också berätta lite om vart du gått och vad du upplevt, kanske upptäcker just du de första vårblommorna?

Vill du gå en promenad med mig?
Vi hoppas att smittläget kommer att tillåta oss att gå tillsammans i grupper. Håll utkik på Facebook och mail för gemensamma promenader. Glöm inte att du själv kan föreslå att träffas för en gemensam promenad. Använd medlemsgruppen på Facebook eller ta kontakt med någon som bor i närheten. Våra adresser finns i medlemslistan under Insidan här på hemsidan. Se under fliken Medlemskap. Ta kontakt om du saknar lösenordet.

Mycket mycket välkomna alla Oslo-Sweor!
Gå med oss!
Programkommittén
Emma, Eva, Helen och Karin 

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.