SWEA Oslo

Vart tog stegräknargruppen vägen?

5/5 2021
Det går så det susar och bara en vecka kvar!

Vi är så imponerade över alla som bidragit till en kul och engagerande gemensam aktivitet. Nästa vecka utser vi vinnaren som får ett fint pris och lottar ut ytterligare några priser dessutom.

De två sista veckorna har vi gått från Barcelona via Algarvekusten för att sen vända näsan norröver och trava på tills vi nästan kom till Toulouse. Tänk att få promenera vid Canal du Midi!

foto: Pixabay

Nu tjejer är vi på upploppet med näsan vänd mot Paris. Om du undrar över något, så skicka en epost till oss via sweaosloprogramgrupp(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Programkommittén
Emma, Eva, Helen och Karin


28/4 2021
Nu ska vi lägga på ett kol de kommande två veckorna!


Det plingar glatt i våra datorer och telefoner varje söndagskväll och måndagsmorgon när veckans rapportering trillar in från stegräknarutmaningens deltagare. Vecka 4 är avverkad och den här veckan bytte vi långbenta och långärmade kläder mot shorts och kortärmat när våra gemensamma steg tog oss vidare från Barcelona. Vi har fått så många positiva kommentarer och det är så kul att känna entusiasmen i ryggen oavsett om man går mycket eller lite.
Ta chansen och delta under den sista veckan! Det kan vara en fin start på en aktiv majmånad. Om du undrar över något eller vill haka på, så skicka en epost till oss: sweaosloprogramgrupp(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Programkommittén med Emma, Eva, Helen och Karin

Jojo – under promenaden till Barcelona “råkade” gruppen ta vägen om modestaden Milano!

Google Maps

21/4 2021
Vecka 3 är avverkad och det är fantastiskt hur långt våra gemensamma steg har tagit oss. Vi har kommit halvvägs – med tre veckor kvar att samla poäng.

Förra veckan avslutade vi i Bern och utmanade våra deltagare i stegräknargruppen att hänga i och försöka nå Spanien – det finns ju inget som stoppar det här gänget. Vecka tre passerade vi mycket riktigt genom flera länder och nådde till slut fram till en stad som är mångas favorit, nämligen Barcelona. Nu väntar vi med spänning på hur långt vi kommer denna vecka?


foto: Apollo.no

Ta chansen och delta, det spelar verkligen ingen roll om du inte varit med hela tiden. Om du undrar över något eller vill haka på, så skicka en epost till oss: sweaosloprogramgrupp(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Programkommittén med Emma, Eva, Helen och Karin


14/4 2021
Här har vi lagt in ett litet tidsfördriv för dig som har varit ute och gått, eller som inte alls har varit ute och gått. Oavsett vilket, så anknyter quizen längst ner på sidan till vår stegräknarutmaning, där vi i SWEA Oslo gemensamt travar på genom Europa. Ambitionen är att komma till Paris!

Vi skulle ta oss från Oslo till Köpenhamn den första veckan, men när våra resultat summerades så visade det sig att vi hade passerat såväl Köpenhamn som hela Danmark och lyckats ta oss till Hamburg!

HAMBURG    foto: Paul Schneider för Pixabay

Väl framme i Hamburg, så var det någon som lite kaxigt beslutade att ta en «annan väg». Ni vet hur fort det kan gå….Vi andra skyndade förstås efter och det var en otrolig fart på tjejerna. När vi stannade upp en vecka senare, alltså nu i söndags, så befann vi oss i Bern! Hoppsan! Bravo!
Så ivriga var man alltså. Fantastiskt!

BERN foto: Christophe Schindler för Pixabay

MEN. Vi hade pausat i ett land på vägen. Oklart var, och det är ju milt sagt lite rufsigt.
Någon hade t.om. pratat om att stanna till och hälsa på vännerna i en SWEA-avdelning, men marschen tillät knappt mat, sömn eller vila.

Nu behöver vi din hjälp att reda ut i vilket land vi pausade med några fakta som vi tar med oss som minne på färden vidare.
Ge dig i kast med quizen nedan! Du har torsdag och fredag på dig.
Och vi ska nog alltid belöna den som deltar  – vi drar lott bland er som skickar in era svar, särskilt om ni svarat rätt!

Mycket nöje och lycka till!
Stegfinnarna

PS. Läs mer om vår stegräknarutmaning HÄR och ta kontakt med programgruppen via sweaosloprogramgrupp(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om du vill haka på!

Här kommer quizen!
källor: studenttorget.no, Wikipedia och diverse svenska och utländska hemsidor

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.